AquaDog Wenche Granli

Hvem er vi?

AquaDog Wenche Granli i Asker driver kursvirksomhet og utdanner nye rehabterapeuter for hund i samarbeid med Nordisk Hundemassasjeskole.  Dette samarbeidet har vi hatt siden 2007.

Siden AquaDog har drevet rehabillitering av hunder i mange år og har meget god kompetanse innen dette feltet, holder vi foredrag for hundeklubber på forespørsel.

Adresse:
Fredtunveien 30, 1386 Asker

Telefon: 930 30 308

E-post: post@aquadog.no
Besøk oss på Facebook!

Kontakt oss

Aquadog Asker

Ansatte

Wenche Granli Ekeli, daglig leder og rehabterapeut

Eier, gründer og daglig leder av AquaDog i Norge. Er utdannet hundefysioterapeut fra Naturmedisinsk Helsesenter i Gøteborg, diplomert hundemassør fra Axelssons samt certifisert fysioterapeut på smådyr fra Regiondjursjukhuset Strømsholm i Sverige.

Fra før er Wenche utdannet agronom, har arbeidet 11 år i brannvesenet før hun utdannet seg til paramedic (ambulansesjåfør) som hun jobbet med fra 1995 til 1. oktober 2017.

Siden 2007 har Wenche samarbeidet med Carmen G. Kadim ved Nordisk Hundemassasjeskole om utdanning av nye rehabterapeuter i Norge.

Wenche er i tillegg til å drive kursvirksomhet og nettbutikk, på AquaDog i Tønsberg og jobber som rehabterapeut.

Wenche har alltid hatt dyr i huset og noe av det første hun kunne si var vov-vov. Har hatt berner sennenhund fra 1989 – 2010 og har vært aktiv i Norsk Berner Sennenhundklubb like lenge.  I november 2009 fikk familien sin første pumi-gutt som heter Knerten og i 2012 kom Lillebror. To herlige personligheter som muntrer opp hverdagen.

Hva skjer hos Aquadog Wenche Granli?

Møt oss på Dogs4All 2018

Møt oss på Dogs4All 2018

Vi har stand på Dogs4All i år igjen med fokus på Back on track produkter for hund og eier. Kom innom for en hyggelig handel eller en prat på stand nr. E01-05. Både Lisa og Wenche vil være tilstede 🙂

les mer
Åpen dag på Aquadog Vestfold – 15. september

Åpen dag på Aquadog Vestfold – 15. september

I anledning vårt 10 års jubileum, holdt vi åpen dag lørdag 15. september . Det var anledning til å prøvesvømme, trene på ball og selvfølgelig se seg om i lokalene våre.  Det blir konkurranser med fine premier, og vi serverte noe å bite i for hund og eier.  I butikken...

les mer