AquaDog Asker

Hvem er vi?

AquaDog Asker driver kursvirksomhet og utdanner nye rehabterapeuter for hund i samarbeid med Nordisk Hundemassasjeskole.  Dette samarbeidet har vi hatt siden 2007.

I tillegg til kursvirksomheten har vi en nettbutikk som har fokus på helsebringende produkter som Back on track for hund og eier samt hunderamper til bil og båt.  Gå i vår nettbutikk for mer informasjon om de enkelte produktene.

Siden AquaDog har drevet rehabillitering av hunder i mange år og har meget god kompetanse innen dette feltet, holder vi foredrag for hundeklubber på forespørsel.

Kontakt oss

Aquadog Asker

Adresse:
Fredtunveien 30, 1386 Asker

Telefon: 930 30 308

E-post: post@aquadog.no
Besøk oss på Facebook!

Ansatte

Wenche G. Ekeli, daglig leder og rehabterapeut

Eier, gründer og daglig leder av AquaDog. Er utdannet hundefysioterapeut fra Naturmedisinsk Helsesenter i Gøteborg, diplomert hundemassør fra Axelssons samt certifisert fysioterapeut på smådyr fra Regiondjursjukhuset Strømsholm i Sverige.

Fra før er Wenche utdannet agronom, har arbeidet 11 år i brannvesenet før hun utdannet seg til paramedic (ambulansesjåfør) som hun har jobbet med siden 1995. Hun jobber som paramedic i Oslo og Akershus når hun ikke er på jobb for AquaDog.

Wenche har alltid hatt dyr i huset og noe av det første hun kunne si var vov-vov. Har hatt berner sennenhund fra 1989 – 2010 og har vært aktiv i Norsk Berner Sennenhundklubb like lenge.  I november 2009 fikk familien sin første pumi-gutt som heter Knerten og tre år senere kom Lillebror. To herlige personligheter som muntrer opp hverdagen.

Hva skjer i Asker?

Svømte seg frisk

Hun­den Max har det hel­maks i van­net. For fem år si­den lev­net ve­te­ri­næ­ren ham lite håp. Max had­de fått en al­vor­lig
ben­syk­dom. Men svøm­me­tre­ning har snudd tra­ge­die til triumf.

les mer

Forenkler hundelivet til sjøs

Å frakte en hund fra bryggen om bord i båten kan være en utfordring for både eier og hovedaktøren selv. Hunderampen Pet Step gjør det enklere for hunden å komme seg om bord i båten.

les mer