AquaDog Asker

Hvem er vi?

AquaDog Wenche Granli i Asker driver kursvirksomhet og utdanner nye rehabterapeuter for hund i samarbeid med Nordisk Hundemassasjeskole.  Dette samarbeidet har vi hatt siden 2007.

I tillegg til kursvirksomheten har vi en nettbutikk som har fokus på helsebringende produkter som Back on track for hund og eier samt hunderamper til bil og båt.  Gå i vår nettbutikk for mer informasjon om de enkelte produktene.

Siden AquaDog har drevet rehabillitering av hunder i mange år og har meget god kompetanse innen dette feltet, holder vi foredrag for hundeklubber på forespørsel.

Kontakt oss

Aquadog Asker

Adresse:
Fredtunveien 30, 1386 Asker

Telefon: 930 30 308

E-post: post@aquadog.no
Besøk oss på Facebook!

Ansatte

Wenche Granli Ekeli, daglig leder og rehabterapeut

Eier, gründer og daglig leder av AquaDog i Norge. Er utdannet hundefysioterapeut fra Naturmedisinsk Helsesenter i Gøteborg, diplomert hundemassør fra Axelssons samt certifisert fysioterapeut på smådyr fra Regiondjursjukhuset Strømsholm i Sverige.

Fra før er Wenche utdannet agronom, har arbeidet 11 år i brannvesenet før hun utdannet seg til paramedic (ambulansesjåfør) som hun jobbet med fra 1995 til 1. oktober 2017.

Wenche er i tillegg til å drive kursvirksomhet og nettbutikk, på AquaDog i Tønsberg og jobber som rehabterapeut.

Wenche har alltid hatt dyr i huset og noe av det første hun kunne si var vov-vov. Har hatt berner sennenhund fra 1989 – 2010 og har vært aktiv i Norsk Berner Sennenhundklubb like lenge.  I november 2009 fikk familien sin første pumi-gutt som heter Knerten og i 2012 kom Lillebror. To herlige personligheter som muntrer opp hverdagen.

Hva skjer i Asker?