AquaDog Bergen

Hvem er vi?

AquaDog i Bergen startet opp i september 2006. Vårt basseng er 6,5 m x 2,5 m og 1,5 m dypt, med trinnløs motstrøm og 27 grader i vannet. Her kan hunden trenes opp igjen etter skader/operasjoner og komme i form mye tidligere enn den ellers ville ha gjort.

Trening i bassenget gjør at hunden ikke får belasting av kroppsvekten på leddene. Et godt supplement/alternativ til svømming er trening i vanntredemølle. Her kan man avlaste hunden med inntil 85% av kroppsvekten under trening. Trening i vanntredemølle er spesielt gunstig for nyopererte hunder.

Er hunden din nyoperert, kroniske lidelser som HD, AA eller spondylose, litt for tykk eller stiv og støl pga alder eller tidligere skade/ekstra belastning, vil vår terapeut legge opp et treningsprogram tilpasset din hund. AquaDog Bergen har personell utdannet innen hundefysioterapi og hundemassasje.

Vibrasjonsgulv står klart. Dette er svært gunstig for oppvarming før trening/massasje.

Ansatte 

Alfhild SkårnesLaserterapeut, daglig leder og medeier

Hovedeier og daglig leder av AquaDog Bergen. Ble medeier i 2009, og har etter hvert overtatt mer og mer. Sertifisert laserterapeut fra Nordisk Hundemassasjeskole i 2017.

Er under utdanning ved Nordisk Hundemassasjeskole, og blir ferdig med massasjedelen i oktober 2017. Fra tidligere utdannet som geofysiker ved UiB, og har lang erfaring fra oljeindustrien både fra prosjekter og ledelse.

 Har hatt labrador retriever siden 1986, og kom i kontakt med AquaDog Bergen med sin andre labrador, Irska, i 1006/2007, etter henvisning fra veterinær. I dag har Alfhild sin fjerde labrador, Arja, som elsker svømmetrening.

Personlig erfaring gjør at AquaDog Bergen kan anbefales til alle firbeinte og deres eiere. 

 

Connie Petterson – Rehabiliteringsterapeut og medeier

Rita Holm – Assistent og medeier

Har vært en del av AquaDog Bergen siden starten i 2006, og er medeier. Har 40 års erfaring fra hundemiljøet, både som oppdretter og hjelpetrener for Hordaland Førerhundklubb. Har Hundeskolen og diverse kurser innen hundehold, samt drevet med pelsstell på hund.

Har hatt egen hund i alle år. Har i dag Kasper, en skjønn liten chihuahua.

 

Veronika Gregersen – Assistent

Mariell Kviteberg – Assistent

Monika Stubhaug – Assistent

Kontakt oss

Aquadog Bergen

Adresse: Kokstadveien 46, 5257 Kokstad

Telefon: 452 79 155

E-post: post@aquadog-bergen.no

Besøk oss på Facebook!