AquaDog Vestfold

Hvem er vi?

AquaDog i Tønsberg er den 3 avdelingen i Aquadog kjeden, vi startet opp i august 2008.  Vårt basseng er 2 x 4 m, 1,5 m dypt,  har trinnløs motstrøm og 27 grader i vannet.  Her kan hunden trenes opp igjen etter skader/operasjoner og komme i form mye tidligere enn den ellers ville ha gjort.

Er hunden din litt for tykk ? Da kan den også ha godt av litt trening i vann. Treningen legges selvfølgelig opp ut i fra hvilken kondisjon hunden har. Gamle hunder og hunder med kroniske lidelser som HD, AA eller spondylose har meget godt av å myke opp kroppen sin med svømming. Et godt supplement til svømmingen er trening i vår water walker (vanntredemølle). Her kan man avlaste hunden med inntil 85 % av kroppsvekten under trening.

Kanskje er det ikke trening, men massasje hunden trenger. Dette er spesielt gunstig for gamle og stive hunder og for hunder som har vært utsatt for ekstra belastning og blitt stive og støle. Før massasjen kan det være gunstig å varme opp på vårt vibrasjonsgulv.

Vårt personell er utdannet hundefysioterapeuter og hundemassører.

Kontakt oss

Aquadog Vestfold

Adresse: Bjellandveien 16, 3172 Vear, Tønsberg

Telefon: 99 31 10 70

E-post: lisa.aquadog@gmail.com
Besøk oss på Facebook!

Ansatte

Lisa Trøim, rehabterapeut og daglig leder for Aquadog Vestfold

Lisa er diplomert hundemassør fra Axelsons i 2004. Ble uteksaminert hundefysioterapeut ved Aquadog kurssenter i Sandvika i 2008. Laserterapeut fra Nordisk Heste og Hundeterapiskole.

Lisa har 2 års kurs hos Karos hundesenter som gir kompetanse i å jobbe med problemhunder.  Hun gikk 1 års kurs i fysiologi- og ernæringsbehov for hund og katt hos Royal Canin Norge. Utdannet trinn II instruktør i agility fra NKK.

Har jobbet 3 år hos A-Vetsmådyrklinikk som resepsjonist og assistent for veterinæren.  Har tidligere drevet en spesialforretning for hest- og hundeutstyr i Oslo.

Lisa har hatt hund siden hun var 13 år og har drevet med agility og brukshund en del år.  Hun har tidligere hatt golden, am. cocker og schæferhund, men er for tiden hundeløs og venter på valp.  Lisa har vært så heldig å lære seg pelstrimming av retrievere og cockere fra dyktige oppdrettere så dette gjør hun også innimellom.

Wenche G. Ekeli, rehabterapeut og medeier

Gründer av AquaDog konseptet i Norge. Er utdannet hundefysioterapeut fra Naturmedisinsk Helsesenter i Gøteborg, diplomert hundemassør fra Axelssons samt certifisert fysioterapeut på smådyr fra Regiondjursjukhuset Strømsholm i Sverige.

Fra før er Wenche utdannet agronom, har arbeidet 11 år i brannvesenet før hun utdannet seg til paramedic (ambulansesjåfør) som hun har jobbet med siden 1995. Hun jobber som paramedic i Oslo og Akershus når hun ikke er på jobb for AquaDog.

Wenche har alltid hatt dyr i huset og noe av det første hun kunne si var vov-vov. Har hatt berner sennenhund fra 1989 – 2010 og har vært aktiv i Norsk Berner Sennenhundklubb like lenge.  I november 2009 fikk familien sin første pumi-gutt som heter Knerten og tre år senere kom Lillebror. To herlige personligheter som muntrer opp hverdagen.

Hva skjer i Vestfold?

Svømte seg frisk

Hun­den Max har det hel­maks i van­net. For fem år si­den lev­net ve­te­ri­næ­ren ham lite håp. Max had­de fått en al­vor­lig
ben­syk­dom. Men svøm­me­tre­ning har snudd tra­ge­die til triumf.

les mer

Forenkler hundelivet til sjøs

Å frakte en hund fra bryggen om bord i båten kan være en utfordring for både eier og hovedaktøren selv. Hunderampen Pet Step gjør det enklere for hunden å komme seg om bord i båten.

les mer