Aquadog er Norges eldste kjede innen rehabilitering av hund. Vi startet opp første avdeling i på Dyrenes Storsenter i Sandvika våren 2004.

AquaDog i Sandvika var det første rehabiliteringssenteret for hund i Norge da vi startet opp på Dyrenes Storsenter våren 2004. Vi var pionerer innen vårt fagfelt da vi bygde Norges første hundebasseng. Etter et år utvidet vi med water walker – vanntredemølle – for hund. 

I 2006 startet AquaDog Bergen opp i Fyllingsdalen (flyttet senere til Kokstad) og i 2008 startet AquaDog Vestfold opp i Bjellandveien på Vear i Tønsberg.

I januar 2007 var prototypen på vibrasjonsgulv for hund klar, noe som optimaliserte vår behandling av hunden.  I tillegg til den fysiske treningen, har vi selvfølgelig stort fokus på manuellterapi og muskler, noe som gjør at vi får en helhetlig behandling av hunden.

Du skal være trygg for at hunden får den rette behandlingen når du kommer til AquaDog.  Alle som behandler hund hos AquaDog er kvalifisert personell som er utdannet hundemassører, rehabterapeuter og laserterapeuter, og vi har nær kontakt med din behandlende veterinær.